fredag 22. juni 2012

God team-innsats i fridistanseligaen.

Teamet klatrer samlet på fridistanseligaen, men det er enda en bit opp til sjefen sjøl, Tom Salamonsen... Men håpet er å komme opp til han, ja til og med forbi han, men det vil vise seg  i sesongenslutt. Men man skal være klar over att det er mange nye og "gammel-nye" piloter som jakter på resultater, og det er mange flinke der ute...

foto: Egil Fonn

I vår har teamet flydd litt hit og dit og ikke greid å samlet alle 4 på tur ilag. Det som viser seg foreløbig er att Eirik og Stein-Are jobber godt ilag, og att Jon og Øyvind jobber godt ilag. Men man må huske på att alle fire har vært noen enstøinger i lufta alle år og nesten alltid flydd langt alene. Men vi jobber med å fly ilag alle fire som et team fra start til mål.

-Eirik er den som gutser mest og har de råeste ideène i lufta, han tar hvertfall ikke hensyn til helt øde områder og laaaaange gåturer om bøst skulle forekomme.

-Jon er den roligste piloten som ikke sier så mye og siger avsted på gjerne helt avsides strøk. Jon har bl.a. flydd to turer over hundre på rappen på to dager etter hverandre, det er sterkt det.

-Øyvind er en gammel melkejeger som er ekspert å gnikke på alt som fins. Han skrur rett og slett på supermarginalt og er en ekte stjernepilot og komme seg opp på rart løft.

-Stein-Are er en gutsejeger med ideèr og kan finne på å bøste bort alt i panikken, men klinker til innimellom.

Resultater for teamet i fridistanseligaen til nå 22-6-12:
Eirik Johansen; 426,9km (2 plass)
Jon Grande Dahl; 402,7km (3 plass)
Stein-Are Skogeng; 385,4km (4 plass)
Øyvind Bratberg; 376,5km (5 plass)

http://no.flightlog.org/fl.html?l=2&a=56&comp_id=84

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar