mandag 5. mai 2014

Heidal-Furnes, 126 km til glagutten ;-)

Gratulere til Øyvind med lang tur fra Heidal 4/5-2014...

Ja her ser man att dette er en skikkelig gladgutt etter ca. 13 mil, og Øyvind kan bare håpe på en flott fortsettelse iår. Pratet med Øyvind på tlf. igår, han kunne melde om den vanlige le-side termikken når det er snev av nord-øst nedover dalen. Han kunne fortelle att han ble spylt ned i Heidalen, men krabba seg opp igjen.

Ellers var det melkeruta nedover på vestsida av Gudbrandsdalen til Lillehammer. Ble litt lav ei stund før han fikk fatt i ei skybas(2400 moh) boble der over søppelfyllinga i Lillehammer. Videre gikk ferden i litt driftere ned mot Brumunddal og han kunne landet i Hamar sa han. Men valgte å landet hos Tove og Mikko til god mat og drikke :-)
Foto: Tove Korsveien

Øyvind skriver dette i loggboka.


Møtte AK og distanse gjengen på Lillehammer og fikk skyss derfra i godt selskap, var første mann ut og trodde det var lette forhold før jeg ble spylt ned i le og måtte kjempe lavt med illsinte bobler som nektet meg å bli med. Men til slutt skar det opp, resten var blankekjør med gode sterke forhold men litt kaldt, hadde ikke vario feste og så den lå i lomma, noe som funket dårlig over tid. 
Ved Lillehammer slet jeg litt men fant til slutt gobobla og derfra var det lett å fly til Tove som serverte meg pizza og kaffe, kan det bli bedre..
Takk til alle som bidro med kjøring denne dagen.

I skrivende stund er forfatteren og redaktøren av Team Longus siden på jobb i Nordsjøen(Engelsk sektor). Hjemmreisen er dessverre ikke planlagt ennå siden det er sykdom og man må jobbe ekstra.

Men det blir godt og komme hjem og dra opp vingen sammen med Øyvind, Jon og Eirik, og dra på tur med gjenget innover de dype skoger. Men igjen, gratulere så mye til gladgutten :)

Turen til Øyvind er her: Tracklogg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar