tirsdag 21. februar 2012

Teamet på årets første felles tur...

Første Team tur gikk til Bjørgeberget idag, lenticer og god høydevind som slo ned på starten preget det meste av formiddagen. Men ting roet seg og vi sendte ut "speideren" for og se om han tok seg opp til uante høyder...

Bjørgeberget ligger i Brumunddal og er et nytt flysted kun for erfarne piloter.

En lang vinter med lite flyving her hjemme i Norge har gjort oss nokså rastløse for tida. Bjørgeberget skulle testes for første gang av oss tre og en av medlemmene startet idag...
 Fra Venstre: Stein-Are, Jon og Øyvind(speideren)

Vi var plaget med tildels sterk sidevind fra nordlig kant idag og lysten til en skliert i sidevind var ikke så høyt på plan.
Men Øyvind Bratberg rigget seg til og ville teste starten og sør-vest sida av åsen.

Her ordnes det i liner og en siste sjekk før Øyvind starter, Jon og eg er også spent om "kloregutten" tar løftet...
Ut bærer det, men en skikkelig sidevinds-komponent ute foran starten gjorde odsene dårlige.


Først prøver Øyvind til høyre mot vinden, men synk og møkk gjør at han tar en ny kurs.

Turen går rett på le-sida i håp om og få siste rest av det sola har værmet opp idag, men ingen trudde det skulle gå siden det er så tidlig på året. Men tror du jaggu ikke Øyvind klorte som fan og tok siterecorden på hele 2,4 km, ja gutter da er vi i gang;)
Tracloggen til Øyvind:
 http://no.flightlog.org/fl.html?l=2&a=34&user_id=1885&trip_id=285121

Etter endt dag tok vi turen innom Kroa i Brumunddal og inviterte vår faste hentesjåfør på middag. Og vi er superglad å ha en fast hentesjåfør for oss, det betyr att vi kan legge opp to gode dager på rad om været tilsier det.

Det ble en to timers lang middag med videre planer og diskusjoner, vi fikk også høre att Team Monkey Biz har lagt merke til oss, det var hyggelig synes vi. Dem har også innvitert oss på lag-konkurranse i milslukeren, noe vi synes er hyggelig. Såvidt jeg vet er dem 4 piloter i teamet sitt, så kansje dem får en liten sjanse til å holde oss på avstand:-)

Iår blir det et prøveår og vi diskuterte og kansje innvitere et medlem til i teamet, men ingen ting er fastslått. Isåfall må et evt. nytt medlem tilføre oss noe, fly langt og ikke minst være hemlighetsfull;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar