tirsdag 27. mars 2012

Trenings-flyving i de Franske alper.

Nå har teamet fått sin første treningsuke i France med god flyving, og ikke minst det vi dro dit for. Nemlig og klare å fly sammen og utnytte hverandre hele tida på en posetiv måte, vi er dritfornøyd alle tre...

Her ser dere Chartreuse platoet som ligger på 2000 moh pluss hvor teamet har trent å fly sammen. Har vært litt heftig i "flekkan" og, men vi har greid å fly sammen lell(som Jon sier)

Øyvind Bratberg er alltid bli å glad, skrur som Mikkel Rev(lur), ja han er fantastisk når boblene er syl-trange, fyker til himmels:-)

Jon Grande Dahl er den rolige staute karen som alltid er rolig, uansett om vi blir "røkka" til værs i ei sabla fart og nesten trur duken revner. Han sier alltid "att det var artig lell".

Stein-Are Skogeng er den som begynte med å rote med å starte et fridistanse-team. Han er alt fra rolig til hyperstressa i flekkan, men klarer seg bra i lufta han og.

 Jon med sin Ozone M4 med de Franske alper i bakgrunnen(Annecy)...

 Øyvind(M4) på glid sammen med Jon rett nord for Grenoble.

 Stein-Are(M4) i skruinga rett sør for Jon-hjørnet(Grenoble)

Her er tre staute karer som har landet i Voreppe(første dagen) og håper å få en videre god flysesong i Norge på fridistanser dette året. Treningsuka i Alpene har lært oss mye med teamflyving og lært oss att den laveste bestemmer alltid(kan finnes unntak, men dem er meget sjeldne). Vi er kommet så godt i gang att vi nesten har bestemt oss for og bli tre i teamt dette året, det er liksom nok til oss ferske team-piloter...

OBS: Siden her vil bli oppdatert om minimum 2 piloter fra teamet har vært ute og flydd distanser ilag.
Filmet av Bård Andreassen fra Nord-Lenangen siste dag på landinga i Annecy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar